logo

Klanten

Op deze pagina vindt u een greep uit de klanten waarvoor opdrachten verricht zijn.

Citrus Andriessen

Citrus Andriessen heeft een applicatie ontwikkeld waarmee toetsen afgenomen kunnen worden, dit systeem is al vele jaren in ontwikkeling en evolueert steeds verder. Deze opdracht bestond uit zowel onderhoud aan de "oude" applicatie gedaan als het herontwikkelen van de applicatie in .Net Core, Azure, Vue, Spa en ander moderne technologie├źn

Pyton Travel, an Amaedeus company

Pyton Travel heeft in het verleden een systeem ontwikkeld waar reisorganisaties gebruik van maken om vakantie pakketten, maar ook losse vluchten, accommodaties en transfers te zoeken en verkopen. Dit systeem wordt nu opnieuw opgezet met nieuwe technologie├źn om beter te voorzien in de wensen van de klanten en met een betere en toekomstgerichte opbouw.

Ergon Werkmakelaars

Ergon Werkmakelaars is er voor grote en kleine bedrijven die slim willen omgaan met personeel en iets willen bijdragen aan de maatschappij. Hiervoor is dan ook in samenwerking met de ICT afdeling een applicatie ontwikkeld die gestart is als een client volgsysteem en steeds verder evolueert.

Inmiddels is het systeem uitgebreid met roosters, presentie administratie, vragenlijsten, aanmeld mogelijkheden voor externe partijen en uitgebreide rapportages.

PACCAR Financial ITD

PACCAR Financial ITD heeft een applicatie welke truckconfiguraties, -kosten en -restwaarden berekent. Echter was men niet meer tevreden over de uitkomsten van onder andere de truckrestwaarden, omdat hier nu meerdere factoren van invloed zijn waar toen nog geen rekening mee gehouden was. Deze applicatie is ge-upgrade en ge-integreerd in andere (web)applicaties, zodat alles op een overzichtelijke manier beheerd en geconfigureerd kan worden.

ACA IT-Solutions

Voor ACA IT-Solutions heb ik een oplossing geschreven om de Unit4 installatie van een klant te beveiligen met two-factor authentication die verzorgd wordt door SafeNet. Hiervoor is ook samengewerkt met Unit4.